RAHSIA CLOSING SALE

Rahsianya bermula dengan kefahaman hang sendiri, kefahaman hang akan membentuk identiti hang pada customer.

SETUP IKLAN IG STORY

Very simple, hang tak perlukan IG pun untuk buat iklan IG Story. Asalkan ada Page FB. Kalau FB Page pun takdak.. Buat je.. Yang tu hang boleh search sendiri.

URUS KEWANGAN BISNES

Kalau betul hang nak berkembang dalam bisnes, so hang kena pandai urus duit hang. So, dalam video ni, saya akan ajar hang cara nak gunakan Google Sheet untuk uruskan kewangan hang.