SILA RUJUK SLOT INI SETIAP HARI 

Tarikh diatas adalah tarikh slot printing yang available. Slot printing 6hb hingga 10hb sudah FULL 180pcs each day. Tempahan mulai 6 September akan isi slot 11hb pula. Setiap slot hanya 180pcs sahaja limit.

SILA SAMPAIKAN NOTIS DIBAWAH KEPADA CUSTOMER


“Salam sejahtera daripada HQ Tanah Melayu. Kami ingin memaklumkan bahawa limit printing 1 hari adalah 180pcs sahaja sebab melibatkan banyak proses untuk memastikan HQ boleh sempurnakan postage hari seterusnya.

Tapi sejak HQ menurunkan harga RM50 kepada RM30 sehelai, HQ menerima cecah 300pcs hingga 500pcs tempahan setiap hari. Disebabkan jumlahnya melebihi kuantiti sehari. Maka HQ telah jadualkan tempahan setiap customer ikut slot tarikh printing.

Di saat notis ini ditulis, slot Printing 6hb hingga 9hb september sudah penuh. Untuk mengetahui slot yang masih available, Teamsales akan maklumkan kepada anda Tarikh slot yang available. Jadi pastikan anda tempah segera untuk book slot tarikh printing.

Maaf atas kelewatan di dalam musim promosi ini. Niat kami hanya ingin kalian mampu memiliki baju Tanah Melayu seramai yang mungkin. Susah payah kami hanya untuk kebangkitan Tanah Melayu. Kesabaran anda adalah sokongan untuk perjuangan kami.”