DENGAN KOS 80SEN SEHARI!

AKHIRNYA ANDA BOLEH BLAST MESEJ KEPADA BERIBU-RIBU ORANG DI WASSAP!

FUHH! BOLEHLAH GOYANG KAKI LEPAS NI


Days Hours Minutes Seconds

SEJAK WHATSAPP BUAT RULES BARU, KITA TAK BOLEH NAK FORWARD RAMAI DAH

Saya tahu bagaimana rasanya kecewa sebab saya juga seorang founder produk baju yang terlalu ramai beribu-ribu customer.

Tiba-tiba tak boleh forward ramai-ramai.. fuhh, heart broken teruk.. Tapi, nasib baiklah tak lama kemudian kawan saya hasilkan software BLASTER ni.. Memang terbaikk!

KUALITI HIGH PREMIUM 180gsm

Ketebalan baju 186gsm tepat, kain tebal tetapi lembut dan tidak panas langsung. Kami design tulang baju kiri kanan pula untuk jaga bentuk baju supaya tidak kembang atau kecut selepas basuh! Perghh..

ACCESS MASTERCLASS RAHSIA DIRI

Disebalik LABEL baju, ada QR CODE untuk abang scan. QR CODE tersebut akan berikan abang access ke laman website MASTERCLASS untuk abang menonton semua video penceritaan RAHSIA DIRI.

JIKA ANDA WASAP KAMI

Sebaik sahaja abang mula berwassap dengan kami, abang akan mendapat peluang membeli baju-baju EDISI PASARAN GELAP kerana setiap kali baju baru dikeluarkan, abang akan menjadi orang terawal untuk menerima update melalui wassap. Apakah EDISI PASARAN GELAP?
Baca di bawah

EDISI PASARAN GELAP

Setiap kali kami keluarkan baju baru, kami akan keluarkan EDISI PASARAN GELAP selama 10 Hari sahaja. Sesiapa yang tempah dalam masa 10 Hari ini, mereka akan menerima baju yang mempunyai DESIGN penanda di lengan kanan seperti dalam gambar di atas. Sebaik sahaja tamat 10 hari, lengan kanan akan kosong sahaja menandakan ianya EDISI BIASA.


WASSAP


hit counter